Što je visoki krvni tlak?

Hipertenzija kanabis

Sadržaj

  hipertenzija kanabis što je hipertenzija 3. stupanj

  Jesu li ' izopačeniji'? Studija o ateistima otkrila nešto zapanjujće Rezultati su to studije u koju je bilo uključeno oko osoba.

  hipertenzija kanabis hipertenzija i količina vode

  Poznato je da je nekoliko američkih saveznih država legaliziralo hipertenzija trudna, a još ih nekoliko kani to učiniti. U brojnim je saveznim državama njezina upotreba dekriminalizirana. Ako konzumiranje kanabisa utječe na razvoj kardiovaskularnih bolesti i u konačnici uzrokuje smrt pojedinca, na zdravstvenoj je zajednici i na kreatorima politike da povedu računa o zaštiti zajednice", hipertenzija kanabis Yankey.

  hipertenzija kanabis što hrana koju treba u hipertenziji

  Poznato je da se marihuana koristi u medicinske svrhe, primjerice kod liječenja glaukoma, no zna se i da ta biljka sadrži oko kemijskih tvari od kojih neka djeluju antibakterijski, neka opuštaju, a neka mogu uzrokovati halucinacije.

  Glavni sastojak kanabisa je psihoaktivna tvar THC deltatetrahidrokanabinol. U istraživanju, čiji su rezultati objavljeni u časopisu European Journal of Preventive Cardiology, sudjelovalo je dvadesetgodišnjaka u sklopu velike ankete provedene na državnoj razini. Napravljena je usporedba s podacima o smrtnosti iz Državnog centra za zdravstvenu statistiku.

  hipertenzija kanabis knjiga o hipertenziji za liječnike

  Rezultati ankete pokazali su da je prosječno konzumiranje kanabisa među mladima trajalo oko 11 hipertenzija kanabis pol godina. U toj je populaciji zabilježen gotovo tri i pol puta veći rizik od smrti od posljedica hipertenzije nego kod osoba koji su kazali da ne konzumiraju marihuanu. Ustanovljeno je i da je opasnost rasla sa svakom godinom pušenja.

  hipertenzija kanabis simptomi visokog krvnog tlaka pulsa

  Znanstvenici koji nisu sudjelovali u istraživanju smatraju da istraživanje treba ponoviti, no da i postojeći rezultati izazivaju zabrinutost.