PRAVNA OGRADA

Hipertenzija bioenergija. Prehranom protiv visokog krvnog tlaka - Bioenergija Lenac, Rijeka Bioenergija Lenac, Rijeka

Sadržaj

  Registracija: Feb Postova: 24 Evo malo o tlaku od nekoga koga je to počelo mučiti u pedesetoj.

  Tegobe, kvar, bolesti bubrega su često tihe. Također  je Aura raniji ili prevencijski pregled cijelog tijela, i kada bolesti još nisu prisutne.

  Priča je zanimljiva jer se iz nje vidi i geneza problema a ne samo dijagnoza koja odjednom padne s neba: Godinama sam si kontrolirao tlak naprosto zato jer mi je bio dostupan tlakomjer. Jednom sam čak završio u bolnici s dijagnozom problema sa srcem koja se pokazala netočnom.

  hipertenzija bioenergija

  Imam vrlo stresan život i menadžerski posao, od projekta do projekta a danas nikad ne znam hoću li sutra raditi ili neću iako to radim neprestano već gotovo 20 godina. I tako u 48 sam posljednji put izmjerio sebi normalana tlak.

  Žile se neprestanu raztezaju i u slučajevima stalnog visokog tlaka postaje manje elastične, a to vode do bolesti  žila. Bolesti srca su arterijska hipertenzija, srčana astma, aritmija, prošireno srce, angina pektoris, srčano popuštanje, bolovi kod srca; U primjeru bolesti i tegoba sa srcem, se prije razgovarajte sa vašim liječnikom! Bolesti srca i žila su istovremeno najbrojnija u zapadnom svijetu loša ishrana, životni stil.

  Problem je bio da ga više nikad nisam uspio vratiti na normalu. Praktično svakodnevno sam bio u fitnessu, to bi tlak spustilo ali ujutro bi opet bilo sve po starom.

  hipertenzija bioenergija

  U to doba bilo je već četri godine da sam svaki dan uzimao 2 x 3 kapsule Omege i po dva grama C-vitamina; naprosto onako, 'neće škoditi'. Zato mislim da liječenje tlaka Omega kapsulama naprosto nema nikakvog smisla niti razumijem odakle pomisao da bi u tom specifičnom problemu mogle djelovati kao 'lijek'.

  Rezultat svega toga jest da sam već osam godinama na beta-blokatoru.

  hipertenzija bioenergija

  I sad počinje zanimljivi dio priče. I opet slijedi borba s time, pojačano vježbanje, trčanje.

  hipertenzija bioenergija

  Bicikl, potom normalizacija stanja da bi se nakon par dana neaktivnosti sve svelo na isto. Danas, po odlasku na ljetovanje koje traje mjesec dana jer imam kuću na moru običavam plivati po sat vremena svako jutro jer je more tada mirno.

  Visoki tlak Kako izliječiti visoki tlak na prirodan način Visoki tlak je pošast modernog doba.

  Tada sam obično po dva tri tjedna 'čist'; nema tlaka ali nema ni tableta. S krajem ljetovanja priča se vraća na početak.

  Sve ovo pišem zato jer sam putujući svijetom hipertenzija bioenergija i raspitivao se za alternativni lijek protiv tlaka 'prirodni' u Kini, u Indoneziji i još na par raznim egzotičnih mjesta ali svugdje ladasten i hipertenzija mi rekli da tako nešto ne postoji.

  A ako toga hipertenzija bioenergija u Kini, nema nigdje. Budući još uvijek nemam nikakvih organskih promjena na srcu ili krvnim žilama niti imam nekakve subjektivne teškoće npr problem s fizičkim naporima i budući mi tlak pada u situacijama u kojima nema stresa očito je hipertenzija bioenergija tlak nije samo rezultat organskih promjena već je, hipertenzija bioenergija mi se, 'prilagodba' na stresne uvjete života.

  hipertenzija bioenergija

  A ako tome nema kemijskog lijeka kako će ga biti onda kad postoji arterioskleroza? Zato vjerujem da s traženjem nečeg takvog uopće nama smisla gubiti vrijeme.